Trebuie să recunoști, pe cât de frumoase sunt petrecerile celor mici, pe atât de complicat sunt de organizat. Mici, mici, dar greu de satisfăcut. Îmi aduc aminte cum mă întrebau părinții, mai în glumă, mai în serios, neștiind cum să mă facă fericită – ”Ce e în mintea ta, copile?” Și răspunsurile sunau cam așa – ”Păăăi, o prințesă care se joacă de-a medicul într-o piscină cu bile, în timp ce mănâncă o felie de tort.” Imaginație cât cuprinde, ce să faci.

Cum nu cred că ei sunt singurii părinți din lumea asta care au trecut prin așa ceva, astăzi vin cu 7 recomandări de locații din Cluj numa’ bune de închiriat pentru petreceri de copii.

Experiența Laser Hunt este una desprinsă din filmele SF. Decorul fosforescent, traseele cu obstacole și armele care emit raze infraroșu alcătuiesc combinația perfectă pentru o gașcă plină de viață și cu chef de distracție și cu siguranță îi va transpune pe cei mici în pielea unor supereroi. Laser tag este ediția fără vânătăi a paintball-ului, iar copiii, pe lângă faptul că vor alerga fericiți de colo-colo până vor rămâne fără niciun strop de energie, vor zâmbi cu tot sufletul fiind alături de prietenii lor și bucurându-se de victorii și înfrângeri dulci, care vor aduce în discuție ocazia unor posibile revanșe. De ce să optați pentru simple reuniuni acasă sau trenulețul (sau autobuzul, pe vremea mea era ”trenuleț”, să știți) de la McDonalds când aveți la dispoziție o variantă care-i va face de 10 ori mai bucuroși pe copii?

Adresă: Piața 1 Mai, nr. 1-2 | Site | Facebook |

MiniCity nu e un simplu loc de joacă, ci e un oraș unde cei mici sunt mari cu acte-n regulă, căci primesc chiar și un buletin de miniCetățean. Cu ajutorul unor jocuri, accesorii și costume, copiii între 3 și 12 ani au la dispoziție 17 spații unde să experimenteze profesii precum cea de prezentator TV, brutar, pompier, dentist sau grădinar. Așa că, atenție părinți, cât voi vă puteți relaxa în cafeneaua special amenajată, e posibil să constatați că cei mici v-au furat deja meseriile. Prețul pentru o petrecere cu 10 copii, cu o durată de 3 ore, este de 700 de lei, iar organizatorii asigură pizza, snack-urile și băuturile. Din păcate, nu și tortul.

Adresă: Str. Govora, nr. 6 | Site | Facebook

Dacă acasă copiii nu au voie să coloreze pereții, cei dei la Kiddy Club sunt pregătiți să satisfacă această bucurie vinovată a celor mici, deloc înțeleasă de părinți, cu un perete-tablă pentru artiștii în devenire. Spațiul este primitor, viu colorat, plin cu jucării, iar copiii se află în grija organizatorilor care îi vor distra cu activități interactive, concursuri individuale și pe echipe, dans, pictură pe față. Părinții au oportunitatea de a interacționa cu copiii în timpul petrecerii sau îi pot supraveghea din zona special amenajată lor. Pachetele se situează în jurul sumei de 700 RON, puteți afla mai multe despre ce conțin și taxele suplimentare aici.

 Sursa: clujlife.com

Like us on facebook