Petreceri aniversare, petreceri tematice

Copiii se vor distra intr-un spatiu plin de jucarii, vesel si primitor

Rezervarea de principiu, fără avans este valabilă 48 ore.

Rezervarea fermă și stabilirea detaliilor petrecerii se face odată cu achitarea taxei de 200 lei și semnarea contractului ; avansul nu se poate returna, în cazuri excepționale, petrecerea se reprogramează!

Numarul copiilor se confirmă cu 24 ore înainte.

Dacă se dorește continuarea petrecerii după cele 3 ore oferite în pachet, tariful suplimentar este: 50lei/ 1/2h. La terminarea petrecerii, timpul alocat pentru eliberarea sălii este de 15 minute. Va rugam sa vă incadrați în acest interval, altfel vor exista costuri suplimentare în valoare de 50 Lei pentru fiecare 30 minute suplimentare.

Parinții sunt direct răspunzatori de toți copiii pe care îi invită la petreceri. În cazul în care se produc daune materiale din neglijența sau utilizarea necorespunzatoare, se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.

Minorii trebuie insoțiți de un adult/părinte. Supravegherea de către adult este necesară. Nu vă lasați copiii nesupravegheați. 

Însoțitorii sunt obligați să aducă la cunostința copiilor prevederile prezentului regulament și să se asigure de respectarea acestora.

Pentru petrecere nu sunt acceptate produse din afara clubului decăt cu certificat de calitate datat, eliberat de către producator ( ex: tort, pizza, produse catering etc).

În incinta clubului nu se servesc băuturi alcoolice.

Oferta este valabilă  începand cu data de 1 ianuarie 2018, clubul nostru  rezervandu-și dreptul de a face modificări ulterioare.