Petreceri aniversare, petreceri tematice

Copiii se vor distra intr-un spatiu plin de jucarii, vesel si primitor

Petrecerea pentru ziua de naștere a copilului tău trebuie să fie specială!

La Kiddy Club ai posibilitatea să îi oferi copilului tău o aniversare de neuitat! 

Dacă acasă copiii nu au voie să coloreze pereții, noi la Kiddy Club suntem pregătiți să satisfacă această bucurie vinovată a celor mici, deloc înțeleasă de părinți, cu un perete-tablă pentru artiștii în devenire. Spațiul este primitor, viu colorat, plin cu jucării, iar copiii se află în grija organizatorilor care îi vor distra cu activități interactive, concursuri individuale și pe echipe, dans, pictură pe față. Părinții au oportunitatea de a interacționa cu copiii în timpul petrecerii sau îi pot supraveghea din zona special amenajată lor.

Pachetele se situează în jurul sumei de 750 RON, puteți afla mai multe despre ce conțin și taxele suplimentare solicitând o ofertă la adresa de maill : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., printr-un mesaj privat pe pagina de facebook a clubului: https://www.facebook.com/Kiddyclubcluj/ sau completând formularul de contact de https://www.kiddyclub.ro/contact

Noi ne asigurăm că planificarea unei petreceri este cât mai ușoară, în așa fel încât tu să te bucuri alături de micuţii sărbătoriţi și invitaţii voștri! 

Și, pentru că nu doar zilele de naștere sunt motive de bucurie, organizăm și serbări școlare, evenimente de firmă sau private sau zile onomastice.

Pentru rezervări vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0727657695